NR. 1 !!

Nieuwe single staat op NR 1 in de Hitparades !

de nieuwe single "Tranen van een Engel" staat op NR. 1 in de Vlaamse Hitparades.
Frank Galan heeft een prachtige nieuwe single uit met als titel “Tranen van Een Engel”. Er is enerzijds een Nederlandstalige productie en anderzijds een Spaanstalige.
Een tweeling-single dus ! De Spaanse versie heeft als titel : Déle Gracias a La Vida.
Beide versies zijn terug te vinden op alle streamingchannels.

Frank Galan accentueert nog maar ’s zijn prachtige stemtimbre met deze mooie parels. Het zijn allebei songs die perfect passen in deze tijdsgeest. Beide versies hebben elk hun eigen thema. De Nederlandstalige versie gaat over een terugblik over het verlies van een dierbare. De Spaanstalige versie daarentegen is een ode aan het leven, een “dankuwel” aan al het moois dat we krijgen op ons pad. Het zal moeilijk kiezen zijn omdat Frank Galan de Spaanse taal ook perfect beheerst en er een écht Julio Iglesias-plaatje van gemaakt heeft, alhoewel in de Nederlandstalige song er ook een vleugje zuiderse sfeer inzit.

Frank besloot destijds om ook in het Nederlands te gaan zingen, wat hem geen windeieren heeft meegebracht.. Het blijft altijd lucratiever om een lied in meerdere talen te brengen, voor elk wat wils. Hij blijft zijn idool Julio Iglesias eeuwig dankbaar, want dankzij hem en een tweede plaats in de Soundmixshow (1994) staat Frank Galan sinds 33 jaar aan de top.

Frank Galan straalt klasse en kwaliteit uit met een hoge carisma-score. Geniet van beide versies tijdens de komende wintermaanden.

Download nu beide versies op SPOTIFY en alle andere stramingchannels.
Productie en arrangementen zijn in handen van Manfred Recordings Etten-Leur (NL)
December 2023