40 Vlaamse Klassiekers

Frank Galan staat dit jaar 30 jaar op de planken

Om dit tijdperk te vereeuwigen heeft Universal Music 40 van Frank's bekendste nummers op een dubbel-cd onder de titel '40 Vlaamse klassiekers' geplaatst. De beste hits en songs dus van Frank op 2  prachtige cd's. Songs die werden opgenomen tussen 1990 en 2020. Een hebbedingetje voor de verzamelaar.

Frank Galan bouwde in die 30 jaar een carrière uit om U tegen te zeggen. Hij bracht maar liefst 15 albums uit in 5 verschillende talen. Hij jongleert in het Spaans, Engels, Frans, Duits en natuurlijk het Nederlands en dit accentloos. Zijn studies vertaler-tolk Spaans-Engels en zijn talrijke levensjaren in Spanje hebben deze artiest zeker geen windeieren gelegd.

Hij scoorde onvergetelijke hits o.a. samen met Sandra Kim en Dana Winner en stond niet alleen in Vlaanderen, maar ook in Nederland en vooral Duitsland hoog in de hitparades. Met zijn Spaans répertoire tourde hij reeds doorheen Europa, maar ook Mexico, Cebu (Filippijnen) en Australia stond Frank Galan op affiche!

Eind 2020 (rond Kerstmis) wordt een Spaanstalig jubileum-cd verwacht omdat het jubileum zal gevierd worden in 2021 omwille van het corona-virus dat alle events in 2020 heeft beïnvloed.

U kan alle songs van Frank Galan vinden op YouTube. Ook op de andere streamingkanalen zoals I-Tunes, Deezer, Spotify, etc. kan u zijn prachtige songs beluisteren.

De CD "Vlaamse Klassiekers" kan u bestellen via : info@frankgalan.be (2 CD'S + verzendkosten = 25,00 €)


Bestel 'm NU !