Frank Galan – Duitse comeback

Frank Galan was te gast in het populaire Duitse TV-programma “Schlager-Spass mit Andy Borg”.

Dit is één van de populairste TV-shows op dit moment in Duitsland. Frank zong er 4 Duitse titels (Und ich Leg mein Herz in Deine Arme, Ich Schick Dir eine weisse Wolke, Alle Liebe dieser Erde en Du Bist mein erster Gedanken”. Een absoluut hoogtepunt wederom voor Frank Galan die toch telkens weer gevraagd wordt door grote Duitse TV-producties.
Met een kijkpubliek van meer dan 6 miljoen kijkers is dit toch weer een “boost” voor onze multifunctionele kameleon die in 5 talen zingt. Tijdens de opnames zong Frank ook helemaal live de Duitse versie van “Delilah” en bekoorde hij zowel de producenten als Andy Borg zelf die hem complimenteerde met zijn hoog stembereik.
Ook “Immer Wieder Sonntags” heeft Frank Galan genoteerd voor de zomerproducties van 2022. Frank is geen onbekende in Duitsland en toerde hij reeds doorheen het gehele land in meer dan 160 grote stadshallen in de periode 2010-2011.
Frank zingt feilloos en accentloos Duits alsof hij er geboren is. Hij is de taal zeer machtig getuige ook de vele interviews en gesprekken op TV, radio en concerten.
Frank Galan past perfect in het plaatje van de Duitse showbizz. Na 30 jaar kent hij de knepen van het vak en is hij nog steeds een zeer talentvol artiest met vele internationale mogelijkheden.