Nieuwe Duitstalige CD voor Frank Galan

De nieuwe Duitse CD “Frank Galan singt die schönsten Lieder von Julio Iglesias” is een feit. Deze gloednieuwe CD ligt momenteel in alle winkelrekken in Duitsland, Oostenrijk & Zwitserland. Uiteraard kan deze CD ook online aangekocht worden via www.amazon.de (tik Frank Galan)

Frank Galan nam alles op in Duitsland in dezelfde studio’s waar Andrea Berg al haar hits momenteel opneemt. Met zeer bekende producers, arrangeurs en componisten werd dit idee tot een pareltje omgetoverd ! Het uitzonderlijke warme stemtimbre en het hoge stembereik van Frank Galan werd door menig producer opgemerkt en is het nu tijd voor Frank Galan om de Duitstalige landen te veroveren. Samen met zijn Duitse platenmaatschappij en een bekend Duits marketingbureau worden alle troeven uitgespeeld om Frank Galan daar te krijgen waar hij het verdient ! Alle radio’s TV-stations en de Duitse pers staan klaar om Frank Galan te ontvangen.

Frank Galan is sinds 1997 reeds actief in de Duitstalige landen en toerde hij reeds 3 jaar op rij succesvol door alle Duitse steden en theaters. Meer dan 200 Duitse concerten werden in het verleden afgewerkt en wordt zijn muziek (een mix van Spaans/Duits) enorm gesmaakt ! 4 Duitse cd’s zijn reeds verschenen en stond Frank Galan met Dana Winner ook in alle hitparades met hun prachtige hit “Immer Immer Wieder”. Frank nam deel aan alle Duitse TV-programma’s die er zijn, van “Melodien für Millionen, Immer Wieder Sonntags, Heimat in der Ferne, ZDF Schlagerparade, Musikantenstad’l tot alle andere Duitse grote uitzendingen.
Frank is er helemaal klaar voor om Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland zijn capaciteiten te tonen.