CORONA – COVID-19

De tweede lock-down periode is een feit en is het virus nog steeds aanwezig……  De opstart van de optredens zal verwacht worden rond april/mei 2021.  Vermits zowel de klant als de artiest momenteel (nog) geen perspectief hebben op dit ogenblik kunnen we enkel een doorbraak verwachten na een efficient vaccin. De wereld moet terug zonder angsten kunnen draaien en hunkert iedereen naar zijn/haar vrijheid om te doen en laten we we willen. Maar….we zijn genoodzaakt ons  te focussen op de lente in 2021. Eerder starten zou een utopie zijn…de Feestdagen zullen enkel in beperkt familieverband kunnen gevierd worden om zo weinig mogelijk contacten te vormen. Nog even doorbijten dus tot alles zich terug stabiliseert….het vraagt tijd en vooral wilskracht om de “korte” pijn te doorstaan. Samen komen we erdoor en zal de heropstart een ontlading zijn voor ons allen met nieuwe moed, energie en vooral levenslust !
Het voornaamste is dat iedereen zich houdt aan de opgelegde maatregelen en gezond blijft zodat we later elkaar terug kunnen zien tijdens vele nieuwe optredens. Volg de restricties stipt op en luister online naar de vele songs via alle streamingkanalen of YouTube. Zo blijven we tijdens deze winter toch dicht bij elkaar.

We gaan samen voor een betere wereld als we elkaar helpen. Mijn oprechte dank gaat naar alle mensen in de zorgsector ter wereld die hun leven riskeren en alle patiënten opvangen. Laten we geloven in het leven !