CORONA – COVID-19

De lock-down periode wordt versoepeld, maar is nog lang niet voorbij, integendeel. Begin juni 2020 zal er weer mondjesmaat informatie komen aangaande de opening van restaurants-feestzalen met de nodige twijfel en onzekerheid. Groeperingen van mensen zijn uitgesloten…hoe lost met dit dan ooit op in restaurants, feestzalen ?…De optredens worden één voor één gecanceld uit voorzorgsmaatregel. Dit is uiteraard overmacht. Wanneer de eerstvolgende optredens zullen plaatsvinden proberen wij jullie tijdig te melden. De zomer zal er ook kalmpjes bijliggen of misschien wel helemaal niets….omdat ook hier massaal gecanceld wordt. We zijn genoodzaakt ons te focussen op 2021.
Het voornaamste is dat iedereen zich houdt aan de opgelegde maatregelen en gezond blijft zodat we later elkaar terug kunnen zien tijdens vele nieuwe optredens. Volg de restricties stipt op en luister online naar de vele songs via alle streamingkanalen of YouTube. Zo blijft de lente in ieders hart.

We gaan samen voor een betere wereld als we elkaar helpen. Mijn oprechte dank gaat naar alle mensen in de zorgsector ter wereld die hun leven riskeren en alle patiënten opvangen. Laten we geloven in het leven !