Frank Galan: Een absolute meerwaarde voor uw events !

Frank Galan op uw feest ? U zal versteld staan.. Als Frank Galan het podium betreedt, mag u prat gaan op “magie” en absolute “overgave”.

De Belgische artiest “Frank Galan” staat garant voor sfeer en klasse tijdens uw feesten.

Hij beweegt zich tussen alle muziekstijlen en jongleert met vele internationale répertoires. Een artistieke kameleon pur sang. Nederlands, Spaans, Duits, Engels, Frans….u zegt het maar. Deze artiest heeft “alles” om uw aanwezigen het moment van hun leven te bezorgen! Een uniek stemgeluid, een sympathieke verschijning en altijd begaan met uw prachtige doelgroep : Frank Galan is pure klasse!

Meer dan 25 jaar in het vak weet Frank als geen ander hoe hij zich moet profileren op alle soorten feesten. U zal verrassend opkijken wanneer deze artiest de songs van Julio Iglesias bvb. vertolkt in het Spaans…een adembenemende gelijkenis! Een uniek stemgeluid met warmte, gevoel en passie! Frank Galan brengt iets “verrassend anders” en méér dan u gewend bent. Ambiance, sfeer, romantiek, temperament…het publiek krijgt een adembenemende act !

Zijn grote doorbraak kwam er in 1994, toen hij tweede werd in “De Soundmixshow” waar hij Julio Iglesias imiteerde met het liedje “Quiereme Mucho”. Hij kent successen in België, Nederland, Duitsland en sinds 2015 ook in Polen. Hij heeft reeds meer dan 300 theaterconcerten op zijn naam staan in Duitsland. Zijn Duitse hit “Ave Maria” (eigen compositie) stond wekenlang op de 2de plaats in de Duitse hitparade (2008).
In september 2018 verscheen zijn gloednieuwe cd in de Duitstalige landen.

Frank Galan is inzetbaar voor alle soorten events, gaande van feesten in feestzalen (restaurants), privé-feesten, bedrijfsfeesten, senioren-events, alle openbare feestelijkheden…kortom alles ! Frank Galan past zijn répertoire aan in functie van de wensen van de organisator.

Frank is een all-round artiest en staat garant voor klasse en kwaliteit !

In 2021 viert Frank zijn 30-jarige carrière op diverse locaties. Door de corona-uitbraak werd dit een jaar verplaatst.

Voor alle info & boekingen: info@frankgalan.be