FRANK GALAN RADIOPRESENTATOR BIJ BNL

Frank Galan met sombrero achter de microfoon!

We hebben ons team presentatoren opnieuw uitgebreid, na Lennart Creël uit de radiowereld, twee weken geleden, werd opnieuw iemand gezocht en gevonden in de Vlaamse showbizz: Frank Galan. Zanger van eigen bodem maar ook nooit verlegen om z’n voorliefde voor Spanje te etaleren. Zondag jl maakte Frank een geslaagd debut met tal van fantastische reacties!

Frank zet op zondagavond (20:00-22:00 uur) de uitgestippelde muzikale lijnen verder tijdens’ BNL Sombrero’, met songs van eigen bodem die een zomers en vaak zuiders tintje hebben. Originele nummers of bewerkingen, liedjes als ‘Que viva la vida’, ‘Put on our White Sombrero’, ‘Dança de Coracao’, ‘Siete Rosas Siete Besos’ maar ook pakweg ‘Het Werd Zomer’ en ‘Hey Nah Nah Nah’ komen voorbij.

Frank Galan: “BNL staat voor muziek van eigen bodem én Nederlandstalig. Het is mijn bedoeling om tijdens de zomermaanden te bewijzen dat we in Vlaanderen en Nederland ook veel zomers getinte muziek met een hoog ‘sensación de caramba‘ hebben. En nu we met z’n allen nog meer aan de eigen kust, in de Ardennen, in de eigen tuin of bij de buren de vuren aansteken voor een lekkere ouderwetse barbecue, selecteer ik ze maar al te graag en presenteer ik ze met de nodige ‘toque de sombrero‘.”

Ook wij zijn blij Frank in ons midden te verwelkomen : “Frank staat gekend voor muziek met zuiderse invloeden en is onze perfecte gastheer voor een avond boordevol sfeervolle liedjes. Wie weet trekken we weldra wel doorheen het land met de BNL Sombrero Show met Frank als onze ‘torero’ op een feest, in een muzikaal gevecht met de barbecue!”

BNL: sinds maandag 13 april 12u overal te beluisteren, met 100% steengoede Belgische en Nederlandstalige muziek. In Vlaanderen en Brussel via 17 regionale FM-frequenties, de digitale radiostandaard DAB+ of de digitale televisie via Orange (kanaal 878) en Telenet (kanaal 944).

Wereldwijd via sociale media en website www.bnl.radio.