Fanreis met Frank en Christel naar Marbella !!!
22 september 2018
08:00
Marbella

8-Daagse Vliegreis

Zaterdag 22 september tot zaterdag 29 september 2018

Marbella

Marbella is een mondaine badplaats in Andalusië, Spanje, aan de Middellandse Zee, tussen Málaga en Gibraltar in, en aan de voet van de Sierra Blanca gelegen. Met zijn 130.000 inwoners, een cijfer dat verdubbeld in de zomer, is Marbella de op één na grootste stad van de provincie Malaga en kan het pronken met het beste klimaat in Europa met temperaturen tussen de 16 en 30° en met minder dan 50 dagen regen per jaar.

De charme van vroeger kan nog steeds opgesnoven worden in het historische stadsgedeelte, Casco Historico, met haar smalle straatjes en historische gebouwen. Hier vindt u ook vele tapas bars en een bruisend nachtleven. Aan zee liggen er mooie tropische tuinen en een lange marmeren boulevard die langs kilometers strand loopt met verschillende strand-tenten en luxueuze restaurants. Marbella heeft 2 jachthavens – één in het centrum en de andere, Puerto Banus, 7 km ten westen.

Puerto Banus is beroemd voor zijn luxe jachten, auto’s, internationale restaurants en designer winkels.

De weg die het centrum met Puerto Banus verbindt is de “gouden mijl”, een eindeloos traject vol prestigieuze villa’s, droomhuizen en luxe complexen, thuisbasis voor de rijken en beroemden.

Voor een vleugje verfijning, van luxe-sporten tot de meest betoverende sfeer, is Marbella het oord voor een perfecte vakantie.

Inschrijvingen

REISBURO STAF TOURS

Luikersteenweg 20, 3920 Lommel
tel. 011/645120, fax 011/644426, email info@staf.be

Lic. A1717

Klik hier voor de brochure:

Marbella Fanreis