PALOMA – de comeback van Frank Galan

Frank Galan had in 2019 een grote zomerhit te pakken met PALOMA. De recente single stond  meer dan 3 maanden onafgebroken in de Ultratop Top 50 en stond  op NR. 1 in de Vlaamse Top 10. Het voorbije jaar was Frank druk in de weer met nieuwe muziek en liet hij zich daarbij inspireren door het opzwepende ritme dat kenmerkend is voor Puerto Rico. De single ‘Paloma’ is een hedendaagse tune dat met de hulp van Daniel Lopez een bijzonder zuiders karakter heeft gekregen.

Het betreft hier een gloednieuwe song speciaal voor Frank Galan geschreven en werd er meer dan anderhalf jaar aan gewerkt temeer omdat deze productie in Puerto Rico werd bewerkt en in 3 talen werd opgenomen (Nederlands, Spaans & Frans). Frank Galan start met deze opname een ware verjongingskuur en bereikt hij hiermee ook een totaal ander publiek.

Daniel López is een bekende Cubaanse rapper die Frank Galan meeloodst naar tropische oorden waar Vlaanderen momenteel overvol van geniet.

Het is een oorwurm die bij de eerste klanken je hele lijf doet bewegen. Een tune waar u vrolijk van wordt.

De single “Paloma” is  te koop via I-Tunes en alle andere streamingkanalen.

Universal Music bracht ook in 2019 een verzameling uit van het beste werk van Frank Galan in de reeks “Vlaamse Klassiekers” met 40 Nederlandstalige liedjes uit Frank’s rijkgevulde carrière. Een terugblik op 30 jaar carrière in de showbizz.

Nieuwe single “Paloma” verkrijgbaar  op Spotify, I-Tunes, Deezer.. https://FrankGalan.lnk.to/Paloma